Sommarläger

Alltid vecka 32 på Ryssbygymnasiet

Är du intresserad av någon av våra utbildningar – då kanske våra sommarläger är något just för dig!

Varje år håller vi sommarläger för ungdomar mellan 12-15 år  som är inriktade mot våra utbildningar. Lägren pågår mellan 4-5 dagar där ungdomarna bor ihop på vårt internat.

Jaktläger 9-13 aug – fullbokat!

Ett spännande läger för dig med jakt- & viltvårdsintresse! Vi kommer att prata om vapen, testa skytte, arbeta med bland annat viltvård, vilthägn och hund. Du kommer att få sitta med vid jakt samt delta i andra roliga lägeraktiviteter. 2795 kr inklusive mat och boende.

Skogsläger 9-12 aug – fullbokat!

Ett fartfyllt läger för dig som bland annat vill testa på att köra skogsmaskiner, som vill testa på röjning och göra skogsuppskattning. Du kommer att få åka på skogsutflykt och studiebesök samt vara med om många naturupplevelser och lägerliv med tillsammans med nya vänner som också gillar skog och skogsbruk. 1995 kr inklusive mat och boende.

Natur & äventyrsläger 9-12 aug – fullbokat!

Ett läger för dig som gillar äventyr. Du kommer få vara med om ett fartfyllt program med bland annat paddling, klättring, övernattning i tält, matlagning över öppen eld och roliga äventyr med nya vänner! 1995 kr inklusive mat och boende.

Natur & experimentläger 9-12 aug – fullbokat!

Ett fullspäckat program med till exempel sjöutflykt med fiske, spännande kemi- och fysiklektioner, naturupplevelser och lägerliv med vänner. Det finns även möjlighet att prova på skytte, klättring eller skogsmaskinkörning! 1995 kr inklusive mat och boende.

Kockläger 9-12 aug – fullbokat!

Ett läger för dig som vill arbeta tillsammans i köket och laga massor av härlig mat, bland annat med viltkött som råvara. Är det fint väder åker vi och badar, spelar volleyboll och fotboll! 1995 kr inklusive mat och boende.

Anmälan

Det finns endast ett begränsat antal platser, så skynda in med din anmälan!

Anmälan görs till elin.larsson@ryssbygymnasiet.se

Ange:

Deltagares namn och födelseår
Vårdnadshavares namn, adress, telefonnummer & epost.
Eventuella allergier och/eller övriga upplysningar.