Sommarläger

Alltid vecka 32 på Ryssbygymnasiet

Är du intresserad av någon av våra utbildningar – då kanske vårt sommarläger är något för dig!

Varje år håller vi sommarläger för ungdomar mellan 12-15 år (2007-2010) som är inriktade mot våra utbildningar. Lägren pågår mellan 4-5 dagar där ungdomarna bor ihop på vårt internat.

Jaktläger 8-12 aug

Ett spännande läger för dig med jakt- & viltvårdsintresse! Vi kommer att prata om vapen, testa skytte, arbeta med bland annat viltvård, vilthägn och hund. Du kommer att få sitta med vid jakt samt delta i andra roliga lägeraktiviteter. 2950 kr inklusive mat och boende.

Skogsläger 8-11 aug

Ett fartfyllt läger för dig som bland annat vill testa på att köra skogsmaskiner, som vill testa på röjning och göra skogsuppskattning. Du kommer att få åka på skogsutflykt och studiebesök samt vara med om många naturupplevelser och lägerliv med tillsammans med nya vänner som också gillar skog och skogsbruk. 2095 kr inklusive mat och boende.

Natur & äventyrsläger 8-11 aug

Ett läger för dig som gillar äventyr. Du kommer få vara med om ett fartfyllt program med bland annat paddling, klättring, övernattning i tält, matlagning över öppen eld och roliga äventyr med nya vänner! 2095 kr inklusive mat och boende.

Natur & experimentläger 8-11 aug

Ett fullspäckat program med till exempel sjöutflykt med fiske, spännande kemi- och fysiklektioner, naturupplevelser och lägerliv med vänner. Det finns även möjlighet att prova på skytte, klättring eller skogsmaskinkörning! 2095 kr inklusive mat och boende.

Kockläger 8-11 aug

Ett läger för dig som vill arbeta tillsammans i köket och laga massor av härlig mat, bland annat med viltkött som råvara. Är det fint väder åker vi och badar, spelar volleyboll och fotboll! 2095 kr inklusive mat och boende.

Anmälan är öppen!

Det finns endast ett begränsat antal platser, så skynda in med din anmälan!

Anmälan görs till sommarlager@ryssbygymnasiet.se

Ange:

  1. Deltagares namn och födelseår
  2. Vårdnadshavares namn, adress, telefonnummer & epost.
  3. Eventuella allergier och/eller övriga upplysningar.